“Ik heb gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daar studeerde ik af in de richtingen Strafrecht en Criminologie. Vervolgens koos ik in het jaar 199 voor de advocatuur. Als advocaat volgde ik de beroepsopleiding advocatuur in het kader waarvan ik onder meer de cursussen alimentatierekenen en strafrecht volgde.

Ik werkte enige jaren als advocaat bij een middelgroot kantoor in Amsterdam, waar ik een algemene praktijk voerde. Vervolgens ben ik overgestapt naar een klein advocatenkantoor in Hoofddorp, alwaar ik een voornamelijk familierechtelijke praktijk voerde (echtscheiding, alimentatie, omgangsregelingen) en ook strafzaken en zaken op het gebied van het arbeidsrecht behandelde.

Per september 2010 waagde ik de stap van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap en opende ik mijn eigen advocatenkantoor in Haarlem.

Ik behandel familiezaken, arbeidsrechtzaken en strafzaken. Door mijn ervaring op twee andere kantoren, gecombineerd met mijn eigen visie op het werk als advocaat, denk ik uw belangen goed te kunnen behartigen, tegen een redelijk tarief. Het is desgewenst ook mogelijk om ’s avonds een afspraak te maken.